Hajah Heathrow Kembali Full Episode

Sinopsis Hajah Heathrow Kembali

Sebaik sahaja pulang dari Mekah dan Heathrow, Juriah dah jadi semakin melampau dan poyo. Kalau orang yang tak sebut nama dia 'Hajah Ju' atau akak 'Hajah' atau ' makcik Hajah', Ju akan betulkan. Penat-penat pergi Mekah, 'title' kenalah pakai. Katanya bukan sebab riak atau menunjuk-nunjuk tetapi lebih kepada nak beri semangat untuk orang lain yang belum pergi Mekah untuk menunaikan haji. Bukan itu sahaja, Juriah juga ingin mengembangkan perniagaan gerainya kepada sebuah warung. Ahli keluarganya terkejut dengan ideanya itu. Katanya, hidup kena berubah. Tetapi suaminya, Ramlan melarang. Lebih-lebih lagi Juriah mahu hidangkan spaghetti dalam menu warung itu. Macam-macam perangai Juriah ni!

Pelakon Hajah Heathrow Kembali

Ogy Ahmad Daud, Fadhil Dhani, Hafidz Roshdi, Nazeera Sardi, Erwin Dawson, Zalfa Zin, Octovia Manrose, Kuna

Drama Hajah Heathrow Kembali

Jumlah Episod: 7
Episod Semasa: TAMAT
Hari: Isnin-Rabu
Siaran: Slot TV3

Tonton Hajah Heathrow Kembali

Episod 1Episod 2Episod 3Episod 4Episod 5
Episod 6Episod 7

NOTA: Bagi mengelakkan anda gagal melayari laman web ini bila di BLOCK atau ERROR 404, KLIK SINI.

Popular

Ryan Aralyn Full Episode

Seadanya Aku Full Episode

Geran (2019) Full Movie

Setelah Terlafaznya Akad Full Episode

Curi-Curi Cinta Full Episode